srijeda, 12. kolovoza 2015.

(VIDEO) Djeca su vam na 'Fejsu'? Ovaj će vas eksperiment prestraviti

Poznati YouTuber Coby Persin u suradnji se s nekoliko roditelja lažno predstavljao djevojčicama, a njihove reakcije mnoge će otrijezniti i potaknuti na još veći oprez...Coby je po nekoliko dana na Facebooku komunicirao s tri djevojčice od kojih ni jedna nije bila punoljetna. Napravio je lažni profil i nakon nekoliko ih dana uspio nagovoriti na sastanak. 

Iako su ti sastanci uključivali nalaženje u parku ili sastanak u kući jedne od djevojčica, one su na to pristajale bez imalo razmišljanja. Treća je čak bez ikakvog pitanja ušla u nepoznati kombi usred noći.  


Osim Cobyja tada su ih dočekali i njihovi roditelji i na licu im mjesta objasnili što se upravo dogodilo i ono još gore - što se moglo dogoditi. 
Na ovaj način diljem svijeta svakoga dana nestaju tisuće ljudi, a i ove su djevojčice bile samo na korak od toga da ih roditelji više nikada ne vide i da postanu dio tužne statistike. 
Društvene mreže izvrsna su stvar ukoliko ste dovoljno zreli i znate kako ih koristiti. No, ukoliko imate dijete, dobro porazgovarajte s njima. Započeti možete i s ovim videom. 

Nema komentara:

Objavi komentar